Locul animalelor nu este pe stradă!

January 31, 2022

În anul 2021, 653 de câini au fost capturați de pe străzile orașului și duși în adăpostul de pe strada Energeticianului.
Un număr foarte mare, întrucât municipalitatea își dorește reducerea acestor cazuri la zero și a creat posibilitatea de a duce animalele direct în adăpost și de a nu le mai abandona pe străzi.

📌 Majoritatea animalelor vin din afara municipiului Suceava, de aceea menționez că atât animalele din municipiu, cât și cele din localitățile limitrofe pot fi duse la adăpost.
📌 Acolo, datorită colaborării pe care o avem cu Asociația Pro Animals Tina, animalele sunt îngrijite, vaccinate, deparazitate și, pe cât posibil, adoptate (594 de câini au fost adoptați anul trecut).
📌 În ceea ce privește sterilizarea, au fost făcute demersurile necesare pentru a colabora cu asociațiile de profil în vederea înfăptuirii acțiunilor de sterilizare.
📌 Anul 2022 vine cu un sistem de supraveghere video implementat la adăpost, pentru a înlătura suspiciunea că animalele ajung înapoi pe străzi.

NU mai abandonați animalele!
Faceți un bine lor, dar și comunității, odată duse în adăpost, acestea nu vor mai fi chinuite pe străzi, iar sucevenii nu vor mai fi deranjați de prezența lor în oraș!

#Suceava #StopAbandonului #LH


NewsBucovina
MonitorulSV
EverydayNews

Distribuie: