Târgul de adopție

September 4, 2022

Astăzi, 04.09, așteptăm toți iubitorii de patrupede, la Iulius Mall Suceava (în zona fântânii arteziene) între orele 12.00-18.00, să cunoască o parte dintre cățeii din Adapostul pentru caini fara stapan, Suceava, să se împrietenească cu ei și să le schimbe destinul, adoptându-i.🐶🐕🦮

Ne dorim ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni, care se gândesc să primească un cățel în viața lor. Adopția este gratuită, iar cățeii sunt deparazitați, vaccinați, microcipați și foarte sociabili.

Târgul de adopții e organizat prin colaborarea dintre Primăria municipiului Suceava, Asociația Bucovina Civică împreună cu cabinetul veterinar Scooby Vet, Asociația Pro Animals Tina împreună cu cabinetul veterinar Premium Vet și Iulius Mall Suceava.

Vă invităm să veniți la târg, să interacționați cu toți cățeii și, de asemenea, să mergeți și la Adăpostul public de pe strada Energeticianului nr. 9A, de unde, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00 puteți adopta un suflet și să câștigați un prieten pe viață.

Adoptă un câine, câștigă un prieten loial! 🐶🐕

#Suceava #Adopții #LH

Distribuie: